TOTO JE COOL,ZE ALKOHOL JE PES A PES JE NAJLEPSI PRIATEL CLOVEKA :D

Listopad 2008


CHRIS BROWN-Forever

30. listopadu 2008 v 14:00 | Buba |  texty naj pesniciek


1, 2, 3, 4...
It\'s you and me moving
At the speed of light into eternity yer,
Tonight is the night to join me in the middle of ecstasy.
Feel the melody in the rhythm of the music around you, around you
I\'m gonna take you there, I\'m gonna take you there
So don\'t be scared
I\'m right here baby
We can go anywhere, go anywhere
But first it\'s your chance,
Take my hand come with me

It\'s like I\'ve waited my whole life for this one night
It\'s gonna be me you and the dance floor
\'cause we\'ve only got one night
Double your pleasure
Double your fun and dance
Forever (ever, ever)...
Forever on the dance floor

Feels like we\'re on another level
Feels like our loves intertwined,
We can be two rebels breaking the rules
me and you, you and I
All you got to do is watch me
Look what I can do with my feet
Baby feel the beat inside,
I\'m driving you can take the front seat
Just need you to trust me
Oh ah oh
It\'s like!

It\'s a long way down,
We\'re so high off the ground,
Sending for an angel to bring me your heart
Girl, where did you come from?
Got me so undone,
Gazing in your eyes got me singing what a beautiful lady
No "if"s, "and"s or "maybe"s
I\'m releasing my heart and it\'s feeling amazing
There\'s no one else that matters
you love me and I won\'t let you fall girl
Let you fall girl oh...


dalsie trapasy:D:D

30. listopadu 2008 v 13:53 | Buba |  trapasy :D
UPOZORNUJEM NESTALI SA MNE !!!!!!!!!!:D

  • U nás na škole je jedna učitelka,ktoru nikto nema rad.Raz sme ja a moja kamarátka po hodine utekali do obchodu a cestou sme si hovorili o tej učitelke,ked v tom sa za nami ozvalo zakašlanie!Po celu tu dobu šla ta naša učitelka za námi a všetkoo pocula!!!!!!!!!!
  • Naša riaditeľka školy mala oslavu svojich okrúhlych narodenín.Bola som vtedy deviatačka a mojim spolužiakom sa podarilo ukecať učiteľov aj celý druhý stupeň aby sme jej spravili oslavu v Kulturnom dome.Výzdoba sa podarila a aj predslov ,ktorý mala predniesť moja spolužiačka a kamarátka. Skrátka sa mi páčil.Dokonca chceli aby som riaditeľke predala tortu.V deň D som dokonca zistila že je fakt obrovská ale vtedy mi to nevadilo.Riaditeľka už stála na javisku stále netušiavac čo sa to deje.Katka dokončila predslov a potom už bola o niečo múdrejšia.Na javisku stála Katka,riaditeľka,moji spolužiaci a niektorí učitelia.Ladne som kráčala s obrovskou čokoládovou bombou v náručí.Zrazu z ničoho nič vysypala pred zrakmi polovice školy! Bola som celá od torty! Vlasy,rifle,blúzku proste všetko!Z každej strany som počula šialený rehot!Dokonca učitelia nám tam skoro pomreli od smiechu.A ostatný neboli na tom o nič lepšie.Bola som červenejšia než web o Kamarátovi.Domov som to mala dobrých sto metrov.Nuž musela som vydržať tie pohľady ktorými na mňa pozerali okoloidúci .Najradšej by som sa prepadla pod zem pretože ma všetci poznali!Na druhý deň to bolo ešte horšie!Dobre že nemáme školské noviny pretože by som určite bola na titulnej stránke ako,,Deviatačka sa zrúbala na riaditeľkynej oslave!,,
  • Tento trapas sa mi stal toto leto keď som bola na dovolenke v Turecku... Bohužiaľ som to dostala, tak som si dala tampón a išla na pláž. Všetko bolo v poho, ale potom ma kamoška upozornila že mi z plaviek trčí šnúrka od tampónu a že je celá od krvi. Keďže na pláži neboli záchody, vliezla som do kríku a tampón si vymenila tam. Ale keď som sa otočila aby som si zobrala veci, prišiel shock:
    za mnou stáli dvaja chalani, ktorí celé to divadlo videli, čumeli na mňa ako na zjavenie a aby toho nebolo málo tak pri tom vykonávali svoju potrebu!!! Najtrápnejšie na svete!!!
  • Tento trapas sa stal mojmu kamošovi
    no na hodine....ako vzdy kazdeho zožierala nuda a tak moj kamos začal bodať spolužiačku pravítkom a spolužiačka zarevala na celú triedu,, Maroš nepichaj ma´´
  • škreckovo jedlo !!

    bolo to nedavno! Rano ako som sa zobudila a bola som straasne hladna !! Tak som zletela dolu do kuchni a zobrala som mlieko aj prve cerealie, ktore som chytila! Natrepala som ich do seba nehoraznou rychlostou!! Zrazu som pozrela na oba pretoze mi chutili!!! no potom som sa skoro zbľuvala!!! Bola to potrava pre skercka! Ked som isla do skoly mala som taky divny pocit v bruchu!A najlepsie na tom bolo ,ze som v skole v kuse prdela!!!
  • Bolo to kdesi pri konci prazdnin ked som sa v skole hadal zo spoluziackov, ktora mi liezla na nervy...kokos ja som ju chytil za ruky a spravil som je co nenavidi:TANCOVAL SOM S NOU CACU....a v tom!Ucitelkin smiech do vybuchu!!!!ja som myslel ze zomriem od hamby!!!!Ucitelka ma videla ako tancujem cacu??!

PRE eli a latri

29. listopadu 2008 v 18:32 | Buba |  pre vaas
Naj ROCKSTAR'S meno je BUNNY SCORPION........a preto ziskava diplom....ale aj vy ostatni ste mali fakt cool mena ..ale vitaz moze byt ohuzial len jeden a teraz je to eli :D........TAKZE ELI A LATRI GRATULUJEM .....a tu je diplom:

dufam,ze sa ti bude pacit...


OD KIKUSI

29. listopadu 2008 v 17:39 | Buba |  moje diplomky
JE NADHERNYYYYY :D.DIKES

Cameron Diaz

28. listopadu 2008 v 21:38 | Buba |  photos-herci and herecky
fajn herecka:D










Avril Lavigne-Sk8er Boy

28. listopadu 2008 v 21:13 | Buba |  klipy

FOR ME OD SSMARTIES :D

28. listopadu 2008 v 16:34 | Buba |  moje diplomky
je peknucky dakujem :D

Japonska spevacka:D

28. listopadu 2008 v 13:56 | Buba |  klipy

Bosorka-Elan

28. listopadu 2008 v 13:53 | Buba |  klipy





Vas present

24. listopadu 2008 v 20:52 | Buba |  anketky
1.mobil
2.mp3
3.lyze
4.parfum
5.oblecenie
6.pocitac

Sme Rockstars:D

24. listopadu 2008 v 20:44 | Buba |  taky mix haluz a veciciek okolo toho:D
jaj no dalsia podobna vecicka ako je DJ :D.....ale teraz tu ide o ROCKSTAR NAME

JA SOM:

SKITTLEZ SKORPION

noo ako fakt skvelee meno....som rada ze sa tak nevolam v skutocnosti:D

AK CHCETE AJ VY VEDIET AKE JE VASE ROCKSTAR'S NAME TAK KLIKNITE SEM

no a opat mi mozte napisat ake je vase rockstar's name........budem rada a najvtipnejsie tentokrat ziska diplom:D.....(no nic moc to ako neni ale viac vam prostrednictvo blogu nemozem dat )

Eddy Murphy

24. listopadu 2008 v 20:29 | Buba |  photos-herci and herecky
FUNNY herec:D..jaj hluzak jeden







Laska

23. listopadu 2008 v 15:07 | Buba |  avatarky
jaj to je pekneee:D


Zvetšiť obrázok moje srdce sl.gif













//

haluziny

23. listopadu 2008 v 13:46 | Buba |  animacky



JAKE ZVIERATKA :D

22. listopadu 2008 v 21:44 | Buba |  avatarky
Sweet dreamsSweet dreamsSweet dreamsSweet dreamsSweet dreamsSweet dreamsSweet dreamsSweet dreamsSweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/Sweet dreams grafika - http://www.sweet-dreams.wz.cz/



Elisha CUTHBERT

21. listopadu 2008 v 17:21 | Buba |  zivotopisy

Elisha Cuthbert

Životopis:
Elisha Cuthbert je původem z Kanady a poprvé se prosadila v úspěšném americkém seriálu studia Fox s názvem 24, kde hrála dceru Kiefera Sutherlanda, za což v roce 2005 získala nominaci na cenu SAG za nejlepší výkon v televizním dramatu. Cuthbert zahájila svou kariéru v sedmi letech jako dětská modelka. Paralelně s tím se začala objevovat v seriálu Are You Afraid of the Dark? a Popular Mechanics for Kids, která byla dokonce nominována na Oscara. Ve filmu poprvé hrála v roce 2001 - jednalo se televizní příběh Lucky Girl. Od svého průlomu před čtyřmi lety žije v Los Angeles. Objevila se ve filmech Sexbomba od vedle, Old School, Láska nebeská, Time at the Top, Mail to the Chief, Airspeed a Believe. V současné době dokončuje film Jamie Babbita Dot.

Filmografie:
2007My Sassy Girl ...
2006Captivity ...Jennifer
2005Quiet, The ...Nina Deer
2005Dům voskových figurín (House of Wax) ...Carly Jones
2004Sexbomba od vedle (The Girl Next Door) ...Danielle
2003Láska nebeská (Love Actually) ...Carol-Anne, American Goddess
2003Mládí v trapu (Old School) ...Darcie
2001Lucky Girl ...Katlin Palmerston
200124 (24) ...Kim Bauer
2000Hodina duchů (Believe) ...Katherine Winslowe
2000Mail to the Chief ...Madison Osgood

JAJ NO POSUDTE

21. listopadu 2008 v 17:07 | Buba |  moje veticky
jaaaaaaaaaj...ty kokos jak som sa narobila s tymto dizajnom...ach...sice nevyzera,ze by som na nom vselico urobila,ale pokym som ho sem dostala,upravila aby vyhovoval a tak,tak to dalo zabrat.....nooooo neni podla mojich predstav..no co uz ...dufam,ze aspon vam sa bude trochu pacit..:D.................................pls.napiste mi vas nazor,budem rada:D..(moze byt aj kriticky :D)

za bleskovku from kika

21. listopadu 2008 v 15:10 | Buba |  moje diplomky
JE SUPEEER ..DIKY

FOR ME FROM PINKHOLKA

18. listopadu 2008 v 19:54 | Buba |  moje diplomky
je KRASNY .....dakujem